Zöld Tiszta logoA Zöld Tiszta születése


A sajátmárkás tisztítószer ötlete egy véletlennek köszönhetően bukkant fel, mondhatni a semmiből. De valamilyen okból már a születése pillanatától kezdve hittünk benne. Amire szükség is volt, mert hát legyünk realisták: x+1-edik szereplőként belépni egy olyan piacra, ami már nélkülünk is tele van. Tudtuk, hogy ha nem akarjuk az anonim próbálkozók tömegsírjában végezni, akkor valami ütőssel kell előállnunk.

 

Az eddigi eredmények azt mutatják, hogy sikerült.

 

Az alapprobléma, amire a megoldást kerestük, az volt, hogy miközben a vásárlók részéről egyre nő az igény a minél környezetbarátabb tisztítószerekre, a professzionális felhasználók (szállodák, éttermek, wellness központok, stb.) továbbra sem tudnak lemondani a hatékony megoldásokról. Nekik a lehető legrövidebb idő alatt kell végezniük a takarítással. Márpedig az alaphelyzet az, hogy valami vagy gyors vagy környezetbarát, a kettő együtt nem igen megy.

Ezen probléma megoldásán kezdtünk el dolgozni. A koncepciónk az volt, hogy megtartjuk ugyan a környezetbarát termékek előállítására való törekvésünket, de nem ragaszkodunk görcsösen sem az öko, sem a bio minősítés eléréséhez. Ehelyett megpróbáljuk a lehető legjobb kompromisszumot megtalálni és olyan tisztítószereket előállítani, amelyek annyira közel vannak az öko minősítéshez, amennyire csak lehetséges anélkül, hogy ez megalkuvást jelentene a hatékonyságot illetően.

 

Ezt képviseli a Zöld Tiszta tisztítószercsalád. Annyira környezetbarát, amennyire lehet, miközben annyira hatékony, amennyire ezt egy professzionális felhasználó elvárja.

 

Mivel a professzionális felhasználók képviselik az elsődleges célpiacunkat, a termékek tesztelése is az ő bevonásukkal történt. Visszajelzéseik alapján alakult ki a végleges eredmény.

 

2015 évben létrejött a Zöld Tiszta Kft., mely önálló tevékenységként foglalkozik a Zöld Tiszta termékek gyártásával, további fejlesztésével és forgalmazásával.

 

A saját fejlesztésű Zöld Tiszta termékek forgalmazásán túl cégünk egy 5000 tételből álló terméksorozat kereskedelmével is kibővítette termékskáláját. Műanyag termékek, papír áruk, eldobható termékek, konyhai felszerelések és kiegészítők, fürdőszobai termékek, tisztítási eszközök, kerti felszerelések és még számos egyéb termék, melyek megtalálhatók weboldalunkon a www.zoldtiszta.hu-n.